StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 167,112
   Потребители: 12,428
   Автори: 4,037
   Коментари: 324,933
   Точки: 2,669,707
   Съобщения: 171,712
   Лексикони: 4,508
   Снимки: 10,725

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
История

За съдбата, любовта и .....

Искам да Ви разкажа една история за съдбата и любовта. Почти всеки ще каже, че съдба няма и най-малкото и любов. Знам, че е така, защото всеки път си казвах,че любов има само в чалга песните и в сапунените сериали.... А съдбата ли? И в нея не вярвах докато не разбрах, че наистина съществува. И искам да ви кажа има любов, има съдба ! Който не вярва нека да не си вярва, обаче като му дойде до главата ще разбере, че има.
Преди месец исках просто да имам някаква работа, каквато и да е. Само защото исках да бъда с "момчето на живота си" и да живея с него. Да вярно почнах работа бях с него ама само две седмици и после ......... вече знаете какво последва...... раздяла. Аз бях поредната негова връзка или както някой се изразяват "бройка". И после и сълзи и болка, не за друго, а защото го " обичах". Да бе! Как ли пък не ! Обичала съм ама не него. И след всичкото това разочарование си мислех, че може би някъде там има някой, който си заслужава да бъда с него. Не мина и месец и намерих този някой. Та той си бил там и ме е чакал, а аз съм го търсела. И в един слънчев ден аз го открих или по скоро той мен. И после ми кажете, че няма съдба. Всеки се ражда не по свой избор нали, щом си дошъл на този свят значи си плод на една човешка любов и най-вече на съдбата. Та така съдбата ни събра с моето ангелче. И сега сме заедно дълго време и ще бъдем заедно. Не за друго, защото се обичаме ! Та това беше любов от пръв поглед!
За това искам да ви кажа има съдба има и любов. Ако щете вярвайте, ама си е истина. Това беше моята история не е кой знае кво ама пак е нещо.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
автор: Daniela.Angelova
категория: Любов
публикувана на: 2010-06-16 19:30:47 г.
прочитания: 2210
коментари: 3 ( виж коментарите )
Вход