StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 167,112
   Потребители: 12,428
   Автори: 4,037
   Коментари: 324,933
   Точки: 2,669,707
   Съобщения: 171,712
   Лексикони: 4,508
   Снимки: 10,725

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
История

"Зайченцето бяло Кючек"!!!

Така, гледам си аз в нета онзи ден един сайт с клипчета,по-точно търсех така харесваната от мен песничка "Зайченцето бяло", за да я пусна на синът ми, който е на 1 година и 9 месеца почти.Отварям аз така популярния сайт и пиша "Зайченцето бяло". Следващото, което изгледах ще ме преследва и в най-дълбоките ми кошмари.
"Зайченцето бяло- КЮЧЕК" !!!Направо ми увисна муцуната! Пускам аз и един чичка с отвратително мазен глас извиваше песничка за зайченцето бяло... КЮЧЕК!!! Е, не знам, или аз съм леко тъпа и ограничена, но се зарадвах, че детето не е достатъчно голямо, че да разбере за какво става въпрос! Честно да ви кажа, на тоя свят вече малко неща могат да ме шокират до дъното на душата ми, но товааааа...вече ми идва в повече! Не стига, че с толкова много неша се изгавриха, но щом почнаха и с детските песнички и да слагат субтитри на клипчетата с детските песнички, който са направо убийствено ужасни, вече не знам...Или вече обществото ни много изпадна, или просто простотията не ние пускала никога, но сега някакви индивиди видяли поле за изява и айде!А знаете ли кое е още по-трагичното за мене поне...Че хората го харесват, че пишат коментари, че било много яко и готино...Е, съжалявам много, никога не съм била тесногръда или с ограничено мислене, но това за мене е абсурдно...
Както и да е...Не откривам аз топлата вода, но никой няма най-малко моралното право да се ГАВРИ с песните, които майките са ни пяли и, който пеем на нашите деца!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
автор: strandje
категория: Други
публикувана на: 2009-09-17 14:45:45 г.
прочитания: 1938
коментари: 5 ( виж коментарите )
Вход