StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 164,466
   Потребители: 12,362
   Автори: 3,999
   Коментари: 317,533
   Точки: 2,643,366
   Съобщения: 152,026
   Лексикони: 4,499
   Снимки: 10,779

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
e-книжарница - книга - детайли

picture

7,00 лв.

поръчай
име  Има думи
издателство(а)  ИПК "Светлина"ОД - Ямбол
автор(и)  Илко Карайчев
издадена  2012 г.
ISBN  978-954-8850-98-8
страници  120
корица  мека
език  български
размери  200 мм. x 145 мм. x 8 мм.
в наличност  50 бройки
пуснал  zefpet

Информация
Преди повече от четири дузини години, в една студена мартенска утрин, звезди и планети (някои ги наричат и Орисници) се събрали в много странна конфигурация. И тъй като се били скарали помежду си, без да се усетят изсипали върху току-що роденото момченце цялата благодат, присъща на родените под знака “Риби”. Така се родила светлата страна на моята личност – любов към изкуството – театър, музика, поезия...
Видял това Рогатият, ядосал се и откраднал от торбичките на Орисниците всичко лошо от зодиака. Изсипал го с гъгнив смях върху крехкото човече и доволен се гмурнал в дълбините на чистилището. Така се родила тъмната ми страна.
Като всеки човек, аз също не страдам от липса на суета и за да се харесам на читателите си, реших в дебютната си стихосбирка да покажа само светлата си страна. А какво по-светло има в живота на човек от Любовта? Затова, драги читателю, ти предлагам своите светли и не толкова светли размисли за любовта и се надявам поне една думичка да докосне сърцето ти. Ако това се случи, значи си е заслужавало да предложа на вниманието ти своята любовна лирика.

Поръчка
При натискане на линкът "Поръчай", който е отдолу, ще трябва да попълните формуляр с лични данни, за да може да получите желания артикул при заплащане в момента на доставката му.
Поръчай!

Важно: StihoveBG.com предлага услугата напълно безплатно, "AS IS" и не включва поддръжка, както и не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните данни.
Вход