StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 167,114
   Потребители: 12,429
   Автори: 4,037
   Коментари: 324,939
   Точки: 2,669,730
   Съобщения: 184,224
   Лексикони: 4,508
   Снимки: 10,717

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Права и задължения
1. Авторските права на публикувано произведение трябва да принадлежат на потребителя, който го публикува или потребителя трябва да има съгласието на автора на произведението. Администраторите на StihoveBG.com не носят отговорност при нарушени авторски права от потребителите на сайта.

2. В случай на нарушени авторски права, при представяне на доказателства за авторството на дадената творба, администраторите могат да спрат от публикация дадената творба, за да се възстановят авторските права на собственика на произведението. При многократна злоупотреба на един същ потребител, с авторски права на чужди произведения, администраторите ще изтрият дадения потребител.

3. Не се допуска публикацията на произведения с нецензурно съдържание, както и на произведения съдържащи клевети и обидни изрази към трети лица. Не е разрешено публикуването на произведения съдържащи призиви за нарушаване на обществения ред, призиви внушаващи етническа омраза и сегрегация, освен това не се публикуват творби на политическа тематика. При откриването на такива произведения администраторите ще изтрият тези произведения. В случай на многократна публикация на такива творби, от един и същ потребител, то администраторите ще забранят достъпа му до сайта и ще изтрият потребителския акаунт и произведенията му.

4. Не е разрешено обиждането на автори в произведения, коментари или лични съобщения. При наличието на последните моля да се потърси помощ от администраторите на сайта.

5. Не се допуска използването на потребителски имена, съдържащи нецензурни думи или обиди. При откриването на такива моля да се сигнализира, на администраторите на сайта, за да бъдат изтрити. Поделянето на потребителските имена също е забранено, както и повече от един акаунт на потребител (няколко регистрации).

6. За да бъде допусната творба до публикация, то трябва да е написана на кирилица и да няма груби правописни грешки. Администраторите си запазват правото да не допускат дадена творба по тяхна преценка.

7. Коментарите на творби и профили трябва да са на кирилица, грамотно написани и смислени. Не се допуска публикуването на графични символи и/или линкове, незаявисимо дали са от/към въртешни или външни системи/сайтове. Нарушителите биват предупреждавани, а при продължаване на неспазване на правилото и изтривани от сайта.

8. Не се допуска публикацията на нелитературни произведения. За тази цел може да се използва форума на сайта. Рекламирането на продукти и друг вид реклама е строго забранена.

9. Не се допуска публикация на превод, без да е посочен и оригиналния текст.

10. Администраторите си запазват правото да следят информацията, която е сложена от потребителите на сървъра на StihoveBG.com, но не и задължението да правят това.

11. Администраторите не носят отговорност за текстовете и снимковия материал, който потребителите са качили на сървъра на StihoveBG.com и ще съдействат на органите на реда при нужда, в случай на криминално деяние от страна на потребителите на сайта.

12. Авторските права остават само и единствено собственост на публикуващите автори. Администраторите, потребителите и гостите на StihoveBG.com нямат право да копират каквато и да било част от текстовете на творбите, без съгласието на авторите им.

13. Потребителите нямат право да слагат линкове, където и да било в своите профили, творби и коментари, като единственото разрешено място е полето "web сайт" (на моя профил).

14. Потребителите нямат право да слагат снимкови материали, където и да било в текстовете на творбите и/или секцията "Какво ме вдъхнови?!".

15. Спаменете с търговска или нетърговска цел е забранено.

16. StihoveBG.com не носи отговорност в случай на загуба на информация и нанесени щети в следствие на използването му.

17. StihoveBG.com си запазва правото да променя правата и задълженията без предупреждение.
Вход