StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 167,162
   Потребители: 12,430
   Автори: 4,038
   Коментари: 325,127
   Точки: 2,670,125
   Съобщения: 184,083
   Лексикони: 4,509
   Снимки: 10,722

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
FAQ - Често задавани въпроси и техните отговори
Въпроси:

1. Какво представлява VIP статуса и как да го получа?
2. Как да получа VIP статус?
3. Как да публикувам мои творби, нужна ли ми е регистрация?
4. Кой одобрява/спира публикацията на творбите?
5. Мога ли да сменя потребителското си име?
6. Защо творбата ми излиза като проза при копирането?
7. Защо някои от коментарите ми са изтрити?
8. Защо не мога да се логна в потребителското си име и парола?
9. Защо не мога да кача снимките си?
10. Защо не си виждам творбите в раздела "Нови творби"?
11. Защо не си виждам творбите в личния ми профил?
12. Как да поканя потребител в личен чат?
13. Какво е PR коефициентът на творба?
14. Защо липсват гласове на творбите ми и/или акаунтът ми?
15. Как мога да изтрия акаунтът си?

Отговори:

1. VIP статусът ви дава следните привилегии.

2. VIP статус може да получите чрез СМС или online превод чрез EPAY.BG, информация за това има тук.

3. Да, за да може да публикувате, ваши творби в сайта, е необходимо да сте регистиран потребител. Ако нямате регистрация, може да си направите от тук.

4. Модераторите на StihoveBG.com преглеждат всяка творба, независимо дали е нова или редактирана, след което преценяват дали тя отговаря на условията за публикуване в сайта и вземат решение дали да спрат или допуснат публикацията.

5. Не, не се допуска промяна на потребителско име.

6. За да не излиза като проза трябва да използвате един от двата най-десни бутона на най-горния ред на редактора. Първият е за копиране на текст от обикновен текстов редактор (пр. Notepad), а вторият за копиране от Word. Ако имате проблеми с подредбата на творбите си, то използвайте някой от двата бутона, като се съобразите с източника, от който копирате (обикновен текстов редактор или Word).

7. Коментари написани на латиница (шльокавица) и/или съдържащи линкове към други сайтове се изтриват от модераторите на сайта.

8. Възможно е да сте забравили паролата си, ако е така, то може да си я възстановите от тук. Друга причина да не можете да се логнете е изтриване на акаунта ви. Последното е в следствие на системно нарушаване на правилата на сайта и/или по преценка на модераторите.

9. Максималната големина на качваната снимка трябва да е 2 MB. Уверете се, че имате свободно място за снимките си.

10. Секцията "Нови творби" се обновява на всеки 60 сек., тоест промените стават видими до 60 сек. след публикацията. Обновяването е индивидуално за всеки потребител, следователно и промените стават видими асинхронно.

11. Секцията "Личен профил" се обновява на всеки 5 мин., и както при секцията "Нови творби" обновяването е асинхронно.

12. В секцията "Личен профил", на желания потребител, натиснете на "чат с автора", след натискането ще ви се отвори popup прозорче, а желания потребител ще получи системно писмо, което ще го извести за желанието ви за чат с него. Ако потребителят реши да чати с вас, той ще се появи в чат сесията ви. Личните чат сесии са недостъпни за другите потребители, освен ако не ги поканите с командата /invite потребителско_име.

13. PR коефициентът на творба е мерило за популярността на творбата в сайта, той се влияе от броя прочити, точки, коментари, добавяния в "любими творби" и дните от първата публикация на творбата.

14. Ако получите системно писмо/писма за нови точки към ваши творби или профил, но реално забележите, че няма промяна в точките и/или дори има намаление в броят им, то това се дължи на предходно изтрити акаунти на други потребители, които са дали точки и гласове за вас и творбите Ви. При изтриването на акаунт, по една или друга причина, всички негови точки и гласове се изтриват, но промените по творбите и профилите, за които е гласувал акаунтът, биват обновени едва при постъпването на нов глас или точка, което може да стане веднага или след доста голям период във времето. Екипът на сайта не се занимава с манипулации на точки и гласове, нито толерира един потребител за сметка на друг такъв. ВИП статусът не означава специално отношение от страна на екипа, освен горе описаните привилегии.

15. Изтриване на акаунт може да направите от тук.
Вход