uFeel.me
sms
Автор: leftbehind,  18 януари 2010 г. в 17:02 ч.
прочити: 2625
Понякога късно през нощта, в наближаващото утро на деня, в мен се поражда разтърсващото, необуздано, неконтролируемо желание да извърша едно от части небрежно, от части напълно осъзнато с всяка клетка на моето тяло действие, а именно...  да ти пратя смс.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me