uFeel.me
sms
Автор: princesata,  3 януари 2010 г. в 03:46 ч.
прочити: 1444
Желая ти здраве и късмет
и да вървиш с успехите напред
А което ти е на сърце,
да прегръщаш нежно в двете си ръце!

Нека не броим дните и много да са ни парите!
Нека да живеем лудо и всеки ден да бъде чудо!
Нека зло под камък спи и по вода да ни върви!
Честита Нова Година!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me