uFeel.me
sms
Автор: kardarinka,  8 ноември 2009 г. в 20:19 ч.
прочити: 1602

Говоря с телевизора, флиртувам с дивана, целувам се с чашата и докато не съм имала интимни контакти с прахосмукачката - обади ми се!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me