uFeel.me
sms
Автор: Merlion,  4 април 2009 г. в 13:12 ч.
прочити: 1919
Днес е ден за срещи,
да размениме клюките горещи,
да побъбрим, да попеем,
от сърце да се посмеем.
Хайде да се видим,
да се разходим, да попием.
Хм?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me