uFeel.me
sms
Автор: krasinka,  21 декември 2011 г. в 21:51 ч.
прочити: 1260
Радостта ти нека да бъде голяма.
Щастието да бъде споделено от двама.
Здравето да бъде спътник цял живот.
Да живееш царски и да ти е гот.
Желая ти към черешката на тортата
в този час най-хубавия подарък
за теб да бъда аз!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me