uFeel.me
sms
Автор: ilius,  16 януари 2011 г. в 00:37 ч.
прочити: 1139
Хроника от криминалната колонка във вестника \"Вчера ученик застреля дванадесет свои връстници и се самоуби крещейки GODLIKE\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me