uFeel.me
sms
Автор: RaYoRa,  23 януари 2010 г. в 14:23 ч.
прочити: 1793
Някога написах \"Обичам те ...\"
Но колко отдавна беше това...
Някога написах \"Обичай ме ...\"
Но не помня кога...
И пак някога вярвах на всичко...
Вярвах в теб
Вярвах в любовта...
Но днес вярвам само на себе си ....
Защото и ти се оказа лъжа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me