uFeel.me
sms
Автор: silviakrumkova,  27 декември 2009 г. в 02:21 ч.
прочити: 1376
Целувам те като морски бриз!
Прошепвам името ти,
както вятърът шуми в листата на дърветата!
Докосвам те, както вълната целува брега.
Измислих наша история и от нея
                                        направих спомени...
Ти си изгревът и залезът!
Ти ме събра, когато бях като строшена
на парчета ваза!
Ти дойде навреме в моето безвремие!
Ти си море от нежност!
Ти си море от любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me