uFeel.me
sms
Автор: mafe,  15 декември 2009 г. в 15:17 ч.
прочити: 1483
Красива си и в този ден, Любовен е за теб и мен. Очите ти са като две звезди, Запалващи душата ми!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me