uFeel.me
sms
Автор: arwen,  18 ноември 2009 г. в 23:12 ч.
прочити: 1261

Ако някога вечер си тъжен помни,
аз усещам тъгата ти в мигом дори.
И макар да е странно, но знай,
че когато усмихваш сe даваш ми дар.
И съм толкова с тебе, че чак ме боли..
Лека нощ и обичам те, запомни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me