uFeel.me
sms
Автор: arwen,  18 ноември 2009 г. в 23:09 ч.
прочити: 1028
Ако сутрин отвориш очи
и помислиш за мене..
ще усетя аз тези лъчи
и денят ми ще грее.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me