uFeel.me
sms
Автор: vella,  12 октомври 2009 г. в 13:32 ч.
прочити: 1288
Утро, кафе, мирис горчив,
устни нежни и мигли заспали,
топло тяло, нежност, порив... звън,
май отново сме закъсняли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me