uFeel.me
sms
Автор: letisiq77,  12 август 2009 г. в 23:27 ч.
прочити: 5070
Една сълза за  тебе грее,
една ръка за теб боли,
една жена за теб живее,
едно сърце за теб кърви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me