uFeel.me
sms
Автор: Nineto,  13 юни 2009 г. в 21:37 ч.
прочити: 1968
Съжалявам...!!! Съжалявам, че те срещнах...
Съжалявам, че се влюбих в теб...
Съжалявам за всичко, което някога е имало между нас...
Заради теб животът ми вече не е същият, както беше преди да се появиш ти и никога няма да бъде както преди...


                                                               2009-06-13

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me