uFeel.me
sms
Автор: topul_dujd,  30 април 2009 г. в 23:07 ч.
прочити: 2014

Не искаш да ме видиш и да ме прегърнеш.
Не искаш да ми кажеш, че не съм ти нужна.
Не искаш да ми кажеш, че не ме обичаш.
А знам, че дълбоко в себе си,
сам на себе си всичко което ми казваш отричаш

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me