uFeel.me
sms
Автор: lavicata40,  11 март 2009 г. в 00:02 ч.
прочити: 2371

   Vinata moja e izcjalo .Vinata,molja te prosti!Ne bih mogla da ja zabravja,zashto osh mi teji.Molja te,idi i se ne vrashai,ne zvani na mojata vrata.Az njama da otvorja veche-zabranila sam loubovta.Ne chukai na vratata mi,idi si ne taji za mojata dusha,greha si izplatila sam,Az znaja ne bih dopusnala,nikoga tova.                                                                                   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me