uFeel.me
sms
Автор: hristina,  6 март 2009 г. в 12:20 ч.
прочити: 2065
ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧАМ ВСЯКА КЛЕТКА В ТЕБ, ПОМНИ!
ОБИЧАМ ТЕ, КОГАТО МИ СЕ СЪРДИШ ДОРИ!
ОБИЧАМ ТЕ, ЧАК МИ СЕ ПЛАЧЕ ОТ ЛЮБОВТА
ИСКАМ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ С ТЕБ СЕ ЧУВСТВАМ ЖЕНА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me