uFeel.me
sms
Автор: hristina,  6 март 2009 г. в 12:09 ч.
прочити: 1801
Усещаш ли как аромата ти по теб се носи,
усещаш ли как сърцето ми обич проси,
усещаш ли как душата ми плаче,
като едно малко, беззащитно сираче?
Вгледай се дълбоко в моите очи,
там ще зърнеш част от моите мечти,
в които съществуваш единствено - ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me