uFeel.me
sms
Автор: lavicata40,  27 февруари 2009 г. в 00:44 ч.
прочити: 1843





Proshka

 

Dobre che Prirodata vse ni proshtava jestokite rani i greshki. No stigame veche poslednata prava sled neja ne senki choveshki, ni cvjat, ni voda,nito slance she ima, ni ptici, ni smjah, ni ognishte... Choveko, dysha s nishto nezamenima, nima si roden da si Nishto.



                                   

 







 Neravnovesie  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me