uFeel.me
sms
Автор: dildim104,  9 февруари 2009 г. в 21:59 ч.
прочити: 1908

Ангелче прекрасно, липсваш ми ужасно, искам отново да те гушна и обичам те в ушите ти да шушна, искам те до мен, защото без теб не мога нито ден!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me