uFeel.me
sms
Автор: Ch0c0latta,  1 февруари 2009 г. в 15:45 ч.
прочити: 1855

С какво спечели любовта ми?
С какво сърцето ми плени?
Какво геройство ти извърши
и за награда взе мойто малко сърчице,
което само теб обича и до гроб ти се врича?


Весела Апостолова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me