uFeel.me
sms
Автор: sweet_baby,  12 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 424
Ako me haresva6 me celuni.Ako me jelae6 mi go kaji.Ako me obi4a6 mi go dokaji.Ako ti lipsvam mi se obadi!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me