uFeel.me
sms
Автор: Kill_Me_Baby,  7 януари 2009 г. в 14:23 ч.
прочити: 1801

Един ден, Господ събрал ангелите на небето. Но един бил толкова красив, че всички му завидели и Бог го хвърлил на Земята...

 

Искам да те питам, заболя ли те като падна?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me