uFeel.me
sms
Автор: emily,  1 декември 2008 г. в 20:40 ч.
прочити: 2014
Едно момиче те обича,
но ти не си разбрал това.
Погледнеш ли в очите му ще откриеш любовта.
То всяка вечер ръцете ти държи на сън,
но този сън ще бъде вечен
не го ли осъзнаеш ти!
Едно момиче всяка вечер на прозореца стои,
но вместо весела усмивка,
сълза в очите му блести!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me