uFeel.me
sms
Автор: sweet cherry,  29 ноември 2008 г. в 17:54 ч.
прочити: 1815
НЕ СИ ОТИВАЙ,ЗАЩОТО МЕ Е СТРАХ ОТ СМЪРТТА,НО НЕ ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА УМРА,А ЗАЩОТО ЩЕ МИ ОТНЕМЕ СКЪПОЦЕННИТЕ МИГОВЕ НА СПОДЕЛЕНО ЩАСТИЕ С ТЕБ.НЕ СИ ОТИВАЙ,ЗАЩОТО ЕДИН ЖИВОТ НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН ДА ТИ ДОКАЖА КОЛКО СИЛНО,ИСТИНСКИ,НЕПОПРАВИМО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!ЗАВИНАГИ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me