uFeel.me
sms
Автор: meL_sv,  26 ноември 2008 г. в 22:29 ч.
прочити: 1766

Do teb sym i ne sum

i ne sym.

Do men si a te nqma.

Dali tova ne beshe syn,

vylsheben syn za dvama.

Synuvai me shte byda nejna,

shte te celuvam do zori.

Prechisti dushata mi greshna

i vsichki drugi zabravi!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me