uFeel.me
sms
Автор: topul_dujd,  21 ноември 2008 г. в 00:59 ч.
прочити: 1682


Какво за теб е любовта? Това ли което значи тя за мен сега? Мога да плача, мога и да се смея, щастливо-нещастна с теб съм била, но никога по-влюбена, обичана и закриляна от сега. Ти си всичко, което някога съм искала, ти караш кръвта ми да закипи, сърцето ми да бие лудо в ритъма на любовта, в мислите дяволско желание да се роди и чрез устните ни то да се осъществи, Благодаря ти, че те има, че ми показа какво е любовта и колко е хубаво когато две сърца бият с една душа. Обичам те, завинаги.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me