uFeel.me
sms
Автор: shevchenko,  14 ноември 2008 г. в 00:15 ч.
прочити: 1671
Когато мечтите увяхват
Мъка настъпва в света
Когато сълзите пресъхват
С колесница пристига нощта.

И с черно спокойствие те обгръща
Постепенно сънят те залива
Роза, розата нежно прегръща
Докато светът с болка загива..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me