uFeel.me
sms
Автор: zlina_88,  22 октомври 2008 г. в 13:20 ч.
прочити: 1712
Ще престана да те желая и да мисля за теб само когато глух художник нарисува звука от падащо листо на роза върху кристален под!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me