uFeel.me
sms
Автор: Sladko_angel4e3,  16 октомври 2008 г. в 09:38 ч.
прочити: 1702
Да, обичам те признавам... Бях със друг, но страшно много съжалявам... Моля те, прости ми ти... И тъпата ми грешка забрави!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me