uFeel.me
sms
Автор: djidjka,  27 септември 2008 г. в 19:50 ч.
прочити: 1481
КоЯ СъМ?! Не Ти ТрЯбВа Да ЗнАеш! ЧиЯ СъМ?! НиЧиЯ!КаКвА СъМ?! РаЗлиЧнА И НиКоГа ЕдНаКвА! КъДе СъМ?! НаВсЯкЪдЕ До ТеБ И ДоКаТо Се УсЕтИш... Ме НяМа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me