uFeel.me
sms
Автор: guara,  31 август 2008 г. в 09:35 ч.
прочити: 1865
gu6kam te i te celuvam...gledam snimkata ti i si predstavqm , 4e sega si do men vseino ie sega 6e protegne6 raka i 6e me dokosne6..obi4am te lubov moq...jelaq te...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me