uFeel.me
sms
Автор: zlatistil,  21 август 2008 г. в 11:42 ч.
прочити: 1363

Nqkoq druga sega zaradi usmivkata ti purha s peperudeni krila!

FASHION li e, mi kaji?

I do koga taka?Dneska, utre, mesec, dva....

I tqh 6te pre4upi6, nali?

Bez jal...kakto du6ata mi slomi!

Razbivaj, subiraj, kolekcioniraj hilqdi surca...

No ot tqh edno sglobi i v gurdite si go poloji...

Da vidi6 i useti6 kak boli...

Bolka!Ne edna, a ot mnogoto do sega!

Povqrvaj mi ne 6te se zalipi i 6te kurvi...

Boje, kak gori!

V poro4en adski krug sega sum. A izhod nqma....

Jaduvam glutka vuzduh - 4ist i otrezvitelen.

Dali ot teb se umorih...ot lujlivite celuvki i nevuzmojnite me4ti...

Silite se izpariha, a ne moga da prestana da skurbq...

Za teb...za men...za tova, 4e ne mojah da te spe4elq!

PRAZNUVAJ!!!!

V kolekciqta ti porednoto edva tupti...!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me