uFeel.me
sms
Автор: eli87,  2 август 2008 г. в 17:02 ч.
прочити: 1685
1. Не обичам да пия, а пия за теб!
Не обичам да плача, а плача за теб!
Не обичам да живея, а живея за теб!
Не обичам себе си, а теб!

2. Снощи казах на звездите, че те искам и те познаха да светят по-силно, но разбраха, че не си до мен и започнаха да падат, за да си те пожелая!

3. Написах името ти на едно дърво, но дърватят го отсече!
Написах го на пясъка, но морето го изтри!
Написах го в сърцето си, защото там вечно ще стои!

4. Някъде има очи, които искам да видя!
Някъде има ръце, които искам да ме докосват!
Някъде има човек, който ми липсва и този човек си ти!

5. Когато настъпи ноща, погледни към небето,
ако жидиш падаща звезда не се чуди, а веднага си пожелай нещо!
Повярвай ми, ще ти се сбъдне,
защото аз те пожелах и те намерих!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me