uFeel.me
sms
Автор: zlatistil,  30 юли 2008 г. в 11:01 ч.
прочити: 1251

Iskam vremeto da vurna. Da go spra v miga prepleteni v edno izgarqme v celuvki...

Ostani vuv men i ne si otivaj - jelanie taka bolezneno i sladko...

Dano ne zagur4i6!

Sun li si... ako ne si, za6to ne si ?!?

Ne iskam da se budq, zo6toto 6te otleti6... a sledva6tata no6t ne znam dali pak 6te te sunuvam i istinski li 6te si!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me