uFeel.me
sms
Автор: zlatistil,  30 юли 2008 г. в 10:55 ч.
прочити: 1178

Iskam da te imam... No ne samo tqloto ti da pritiskam.

Jelaq mislite ti s moite da sleq!

Pozvoli mi da se borq... 6TE SE BORQ, razberi!

V borbata moje duhom da zagina... no s 4ista suvest, 4e vsi4ko sum ti dala...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me