uFeel.me
sms
Автор: zlatistil,  30 юли 2008 г. в 10:50 ч.
прочити: 1278

Ne si bil vlagal 4uvstva v lubovta - taka pone tvurdqt.

Bez surce si bil - taka mi kazva6 i nikoga ne si obi4al.

Vuv vakanciq si bil izlqzal, vuv vakanciq dale4 ot lubovta.

Takuv li si ili si stanal zaradi nqkoq bezmilostna jena?

Vqrva6 li si? 4e i mene kara6 da povqrvam vuv tova?!?

6te ti kaja 4estno - ne ti vqrvam! Lubovta naj - silna e ot vsi4ko na sveta.

Za kolkoto i silen da se misli6, zablujdava6 samo sebe si taka.

Jelaq az da preoburna naglasata ti za sveta, jelaq pak da te nakaram da povqrva6 v lubovta. No ti vse bqga6...

Bqgaj, krij se, kolkoto si 6te6...

No 6te dojde den, v kojto 6te razbere6, 4e gre6ka e bilo.

Za jalost men nqma da me ima... 6te sum tolkova dale4... zagurbila me4tata da sum s teb!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me