uFeel.me
sms
Автор: zlatistil,  30 юли 2008 г. в 10:14 ч.
прочити: 1215

Vsqka ve4er po putq si vurvq sama... i sqka6 nqma kraj. Da svur6va az ne iskam po-dobre mi e taka!

Strahut obzema me i mi se pla4e.

Pribiram se... a teb te nqma... pak 6te sum sama!

Vsqka no6t, pogulnata ot mraka, proklinam te na glas.

Muzikata si usilvam... ne iskam az da 4uvam kak surceto mi stene... I lqgam si kato korabokru6enec... pak sama!

Moje i da zaspq po nqkoe vreme, ot strah umrqla, 4e 6te se subudq... ti nqma da si do mene... i izgreva 6te posre6tna pak sama!

I taka do sledva6tata ve4er...

Kletvite zastignaha me mene, a misleh si 4e sa kra4ka po-dale4 ot teb.

Du6ata mi e murtva... umurtvih si q sama!

Prokleh te surceto ti ot bolka do prostene, 4e duhut ti sam da spre... du6ata ti bql den da ne vidi... A v 4erni no6ti az sega gorq! Bez teb - taka sama!

Obi4am te! Kre6tq sus vsi4ki sili...

Kude si?

Za6to ne 6te6 da 4ue6 i da vidi6... kak umiram ot tazi adska samota. Sama! A nqmam sili... vsi4ki 4uvstva taka da ponesa!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me