uFeel.me
sms
Автор: zlatistil,  30 юли 2008 г. в 09:45 ч.
прочити: 1236
Ne me interesuva6 ve4e!
Surceto ti zaklu4ena vrata e, i ima li izob6to klu4 samoto to ne znae...
Umorih se tvoqta lubov da prosq ...
I kato kamuk nespodelenite si 4uvstva v men da nosq...
Kogato mra4ni oblaci nad teb se izvesqt i edri kapki v o4ite ti zapo4nat da valqt...
Kogato v du6ata ti e tejko i zadu6no, a bolkata e tolkova golqma, 4e se moli6 duhut ti sam da spre...
Togava 6te se osuznae6!
4e bqh naj-hubavoto vreme pred boga 6te priznae6...
S naj-prekrasnite bezobla4ni o4i, s naj-izgarq6tata slun4eva usmivka...
I tvoqta prognoza 6te e napisana ot men - poroen gujd i mra4no vreme vseki bogi den!
6te te boli...A mojto slunce za nqkoj drug 6te po4ne da blesti....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me