uFeel.me
sms
Автор: golf4116,  27 юли 2008 г. в 09:50 ч.
прочити: 1161
Otvarqm portfeila si,a toi e prazen...Hva6tam se za djobovete-tam samo lev ili dva...Pipvam se za syrceto,a tam si TI, i razbiram kolko sym bogat! Obi4am Te!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me