uFeel.me
sms
Автор: guara,  26 юли 2008 г. в 12:53 ч.
прочити: 1688

VIJDAM TE NAVSQKADE..IZVEDNAJ VSI4KI HORA ZAPO4NAHA DA SI PRAVQT KOSATA KATO TVOQTA ..OBLI4AT SE KATO TEB ..IMAT TVOQTA POHODKA.....4UVAM GLASA TI NAVSQKADE..KAK VSI4KI GOVORQT  S TVOQ GLAS I KAZVAT DUMITE KATO TEB.....ISKAM TE TI SI  MOETO 6ASTIE.......OBI4AM TE...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me