uFeel.me
sms
Автор: guara,  26 юли 2008 г. в 01:54 ч.
прочити: 1597
ZA MEN NQMA NI6O PO-HUBAVO OT TOVA DA SI DO MEN DA SE GU6KAME I CELUVAME ..OBOJAVAM DA USE6AM RAKATA TI PO MOETO TQLO ..OBOJAVAM DA DOKOSVAM TVOITE..............OBOJAVAM KRASIVITE DUMI KOITO VINAGI MI KAZVA6,TI VINAGI ZNAE6 KAKVO DA MI KAJE6 ZA DA SE USMIHNA...STRAHOTNO,VALNUVA6O,VAZBUJDA6O..TI MOJE6 VSI4KO ..TI SI VAL6EBSTVOTO NA MOQ JIVOT..OT KAK TE NAMERIH IMAM 4UVSTVOTO 4E JIVEQ V PRIKAZEN SVAT KADETO VSI4KO E VAZMOJNO...I TOVA E PO-PREKRASNO OT NAI-PREKRASNATA PRIKAZKA NAPISANA NQKOGA...TI MI DAVA6 TOLKOVA MNOGO ..TVOQTA LUBOV ME PRAVI MNOGO 6ASLIVA I ME IZPRA6A V RAQ ..PAK E VE4ER I SAVSEM SKORO SLANCETO 6E SE SKRIE I 6E IZGREE LUNATA I 6E STANE TIHO I SPOKOINO I AZ 6E PRITVORQ O4I I 6E SI PREDSTAVQ 4E SI TUK DO MEN I SEGA ME CELUVA6..I TAKA MOGA DA USETQ DAHA I TOPLINATA TI KAKTO V ONAZI VE4ER NA PARVATA NI SRE6A...OBI4AM TE MILO..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me