uFeel.me
sms
Автор: guara,  21 юли 2008 г. в 23:56 ч.
прочити: 899
kogato sega si dale4e ot men ,deistvitelnostta e podtiska6a,edna minuta e cqla ve4nost, gubq setivata si,izpqalva me bolka..pred men e tvoqta snimka..slagam ot tvoq parfium i...samo misalta za teb mi dava stimul za jivot . s teb se 4uvstvam silna ..bez teb sam ni6o..ti si moqta lubov az sam tvoeto slasnce...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me