uFeel.me
sms
Автор: guara,  20 юли 2008 г. в 01:11 ч.
прочити: 979
no6noto nebe e oseeno s bezbroi miliardi zvezdi az go gledam i si mislq za teb..ti si moqta zvezda omaino krasiva..ti si moqt pat prez neprogledniq mrak..ti si moqt ogan , moqta jiva voda ..obi4am te..vikam te nasan..tarsq te naqve..jelaq te nepreudolimo teb i samo teb..ti si moq blqn....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me