uFeel.me
sms
Автор: guara,  20 юли 2008 г. в 01:03 ч.
прочити: 1017
6asliva sam ot lubovta koqto mi dade i vsqka sekunda mi dava6.....ti si vsi4ko ,az iskam da napravq vsi4ko za da stigna do vsi4ko ,a vsi4ko se sastoi v na6eto ob6o 6astie...ve4e kato var6a ne6o mislq da dvete ni.ve4e nqma nen ima nie.kogato pravq ne6o parvo se pitam dali bi ti haresalo............kogato vidq o4ite ti vijdam krasotata na usmihnatoto slance otrazena v okeana na moite 4uvstva milo...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me